Megérkeztek a gólyák

Gratulálunk a felvételihez és köszöntünk Titeket a BME TTK-n! 
Szeretnénk Titeket tájékoztatni néhány fontos dologról, ezért kérünk, ezeket a sorokat alaposan olvassátok végig:
 
Gólyatábor
 
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a gólyatáborunkat, amely 2017.08.09-12. között kerül megrendezésre Balatonlellén, a BME Ifjúsági Táborban. Részvételi díj: 22000 Ft, amely magába foglalja a szállást, étkezést, italfogyasztást, és a programokon való részvételt. 
Jelentkezni és befizetni augusztus 5. éjfélig lehet a bmejegy.hu oldalon, ahol egy rövid bemutatkozást kell írnod, és jelezned, hogy szeretnél-e velünk utazni a táborba. 
közös utazáshoz 2017.08.09. 7:30-kor gyülekezünk a kelenföldi vasútállomás aluljárójában, a 3. vágány feljárójánálA vonatjegyvásárlás egyénileg történik. A többiekkel 10:45-kor találkozunk a balatonlellei vasútállomáson. 
 
Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: 
  • Az aláírt nyilatkozatot, melyet a Gólyahonlapról tölthetsz le.
  • A kitöltött előfeladatsort, melyet szintén itt találsz (üresen).
  • Egy hideg, zöld üveges sört
  • Egy már nem használt plüssállatot, jótékony célra.
  • Fürdőruhát. Mivel a tábor közvetlenül a Balaton mellett van, nem árt, ha esetleg többet is hozol.
  • Játszóruhát. Olyan ruhákat hozz, amit nem sajnálsz, ha véletlenül vizes, sáros, koszos lesz.
  • Ha pályáztál kollégiumi férőhelyre, akkor a szkennelt igazolások eredetijét. 
A gólyatáborral kapcsolatban további információkat az eseménynéla gólyacsoportban, illetve a Gólyahonlapon találtok.
 
Kollégiumi férőhely és szociális ösztöndíj
 

Az elsőéves BSc és MSc hallgatók kollégiumi férőhely pályázatánál szociális helyzetüket és felvételi pontszámukat vesszük figyelembe. Akik kollégiumi férőhelyre szeretnének pályázni, először a https://kefir.bme.hu címen kell jelentkezniük augusztus 3-18. éjfél között. 
A felvételi pontszám sokatoknak hasonlóan jó, így mindenképpen érdemes szociális alapon is pályázni kollégiumra. Szociális helyzetetek felmérésére 2017. augusztus 13-ig adhattok le pályázatot a https://szoc.sc.bme.hu oldalon. A hiányosnak ítélt pályázatoknál hiánypótlásra augusztus 17-ig van lehetőségetek.
A kollégiumi felvételi előzetes eredménye augusztus 21-én, a végleges eredmény pedig augusztus 23-án kerül fel a TTK HK honlapjára.Ajánljuk figyelmedbe a gólyahonlapot, amely a www.hk.wigner.bme.hu/golya címen érhető el. Itt minden fontos információt megtalálsz, amelyek szükségesek az egyetemi élet első lépéseihez. Érdemes a www.csatlakozo.bme.hu oldalon található tájékoztatókat is elolvasni. Tájékozódhatsz ezekben a kollégiumi férőhely pályázat leadásának módjáról, valamint a szociális alapú ösztöndíjakról is.

 

Bármilyen kérdés esetén írj a ttkhk@lists.ktk.bme.hu címre, vagy keress minket bátran telefonon ezen a számon: 20/435-2482.