HK levél a gólyáknak

Kedves Gólyák! 

Gratulálunk a felvételihez és köszöntünk Titeket a BME TTK-n! 

Szeretnénk Titeket tájékoztatni néhány fontos dologról, ezért kérünk, ezeket a sorokat alaposan olvassátok végig:

Gólyatábor

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a gólyatáborunkat, amely 2018.08.21-24. között kerül megrendezésre Balatonlellén, a BME Ifjúsági Táborban. Részvételi díj: 21 000 Ft, amely magába foglalja a szállást, az étkezést, az italfogyasztást, egy pólót és a programokon való részvételt. 

Jelentkezni és befizetni augusztus 18. éjfélig lehet a bmejegy.hu oldalon, ahol egy rövid bemutatkozást kell írnod, és jelezned, hogy szeretnél-e velünk utazni a táborba. 

közös utazáshoz 2018.08.21. 8:00 és 9:00 között gyülekezünk VérmezőnA vonatjegyvásárlás egyénileg történik. A többiekkel 13:00-kor találkozunk a balatonlellei vasútállomáson.

Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: 

· Az aláírt nyilatkozatot, melyet a Gólyahonlapról tölthetsz le.
· Egy hideg, zöld üveges sört
· Egy már nem használt plüssállatot, jótékony célra.
· Fürdőruhát. Mivel a tábor közvetlenül a Balaton mellett van, nem árt, ha esetleg többet is hozol.
· Játszóruhát. Olyan ruhákat hozz, amit nem sajnálsz, ha véletlenül vizes, sáros, koszos lesz.
· Ha pályáztál kollégiumi férőhelyre, akkor a szkennelt igazolások eredetijét. 

A gólyatáborral kapcsolatban további információkat az eseménynéla gólyacsoportban, illetve a Gólyatábor honlapján találtok.

Kollégiumi férőhely és szociális ösztöndíj

Az elsőéves BSc és MSc hallgatók kollégiumi férőhely pályázatánál szociális helyzetüket és felvételi pontszámukat vesszük figyelembe. Akik kollégiumi férőhelyre szeretnének pályázni, először a https://kefir.bme.hu címen kell jelentkezniük augusztus 1-17. éjfél között. 
A felvételi pontszám sokatoknak hasonlóan jó, így mindenképpen érdemes szociális alapon is pályázni kollégiumra. Szociális helyzetetek felmérésére 2018. augusztus 12-ig adhattok le pályázatot a https://szoc.sc.bme.hu oldalon. A hiányosnak ítélt pályázatoknál hiánypótlásra augusztus 17-ig van lehetőségetek.
A kollégiumi felvételi előzetes eredménye augusztus 21-én, a végleges eredmény pedig augusztus 24-én kerül fel a TTK HK honlapjára.

Ajánljuk figyelmedbe a gólyahonlapot, amely a www.ttkhk.bme.hu/golya címen érhető el. Itt minden fontos információt megtalálsz, amelyek szükségesek az egyetemi élet első lépéseihez. Érdemes a www.csatlakozo.bme.hu oldalon található tájékoztatókat is elolvasni. Tájékozódhatsz ezekben a kollégiumi férőhely pályázat leadásának módjáról, valamint a szociális alapú ösztöndíjakról is.

Bármilyen kérdés esetén írj a ttkhk@lists.ktk.bme.hu címre, vagy keress minket bátran telefonon ezen a számon: 20/435-2482.

Ha teheted, kérünk Téged, hogy iratkozz fel erre a levelezési listára, hogy minden információról időben értesülj:

Üdvözlettel:

Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet