Levél az MSc gólyáknak - 2021

Kedves Gólyák! 

Gratulálunk a felvételihez és köszöntünk Titeket a BME TTK-n!
Szeretnénk Titeket tájékoztatni néhány fontos dologról, ezért kérünk, ezeket a sorokat alaposan olvassátok végig:

Az első és legfontosabb információ, hogy létrehoztuk az évfolyamotok számára a Facebook csoportot. Jelentkezzetek a csoportba, hogy a legfrissebb információkat megkapjátok és fel tudjátok venni a kapcsolatot az évfolyamtársaitokkal.

Kari Tábor

Mivel a Gólyatáborunk csak BSc-s elsőéveseknek szól, ezért szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Kari Táborunkat, amely 2021.08.05-08. között kerül megrendezésre Balatonlellén, a BME Ifjúsági Táborban. Részvételi díj: 12 000 Ft, amely magába foglalja a szállást, az étkezést, az italfogyasztást, egy pólót és a programokon való részvételt.
Jelentkezni és befizetni július 27. éjfélig lehet az alábbi linken:

https://www.bmejegy.hu/termek/bme-ttk-kari-tabor-2021-msc-golya-reszveteli-dij/

a jegyhez tartozó jelszó: ttkkari2021

Gyorsan jelentkezzetek, mivel korlátozottak a helyek.

Gyertek el és ismerkedjetek meg a felsőbbévesekkel még szeptember előtt! 

Kollégiumi férőhely és szociális ösztöndíj
 
Az elsőéves BSc és MSc hallgatók kollégiumi férőhely pályázatánál szociális helyzetüket és felvételi pontszámukat vesszük figyelembe. Akik kollégiumi férőhelyre szeretnének pályázni, először a https://kefir.bme.hu címen kell jelentkezniük július 30. és augusztus 15. éjfél között.
A felvételi pontszám sokatoknak hasonlóan jó, így mindenképpen érdemes szociális alapon is pályázni kollégiumra. Szociális helyzetetek felmérésére 2021. augusztus 9-ig adhattok le pályázatot. A hiányosnak ítélt pályázatoknál hiánypótlásra augusztus 16-ig van lehetőségetek.
A kollégiumi felvételi előzetes eredménye augusztus 19-én, a végleges eredmény pedig augusztus 23-án kerül fel a TTK HK honlapjára.

Ajánljuk figyelmedbe a gólyahonlapot, amely a www.ttkhk.bme.hu/golya/ címen érhető el. Itt minden fontos információt megtalálsz, amelyek szükségesek az egyetemi élet első lépéseihez. Érdemes a www.csatlakozo.bme.hu oldalon található tájékoztatókat is elolvasni. Tájékozódhatsz ezekben a kollégiumi férőhely pályázat leadásának módjáról, valamint a szociális alapú ösztöndíjakról is.

Bármilyen kérdés esetén írj a info@ttkhk.hu címre, vagy keress minket bátran telefonon ezen a számon: 20/435-2482.

Üdvözlettel:

Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet